01

Lepd meg szeretteidet egy ajándékutalvánnyal, ajándékozz fotózást az ünnepeltnek!

Ajándékutalványt bármilyen eseményre vehetsz, egy fotózásnak szerintem mindenki örül, hiszen ÖRÖK! Lehet az műtermi fotózás, szabadtéri, mindig egy olyan emlék marad utána, ami kézzel fogható és még később is jó érzés visszagondolni rá! Legyen bármilyen ünnepnap, születésnap, Valentin nap, karácsony, vagy csak úgy…

02

Milyen értékű lehet az utalvány?

Meg lehet venni egy teljes csomagot az ajándékozottnak! Ha azt szeretnéd, hogy ő maga döntse el, hogy milyen fotózásra váltsa be az ajándékutalványt, akkor lehet venni 5.000 Ft -os és 10.000 Ft értékű ajándékutalványt, vagy te is meghatározhatod ezt az értéket!

03

Meddig lehet felhasználni?

Az ajándékutalvány a vásárlástól számított 1 évig használható fel, csak egyszeri alkalomra szólnak! A fotózásra történő beváltás előtt telefonon vagy e-mailben bejelentkezés szükséges! Kérlek keress fel a fotózás tervezett időpontja előtt legalább 3 héttel, hogy biztos legyen akkorra számodra szabad időpont!

04

Hogy juthatsz hozzá az utalványhoz?

Vedd fel velem a kapcsolatot a kapcsolatok menüpontnál található e-mail címen vagy telefonszámon! Elküldöd nekem az ajándékozott nevét és a csomag típust, amit szeretnél neki megvenni
Amennyiben tudunk személyesen találkozni, abban az esetben egy előre egyeztetett időpontban találkozunk egy megbeszélt helyen, ahol átadom az elkészült utalványt. Ha nem lehetséges a személyes átvétel, akkor nyomtatható formában vagy postai úton küldöm!
Elküldöm neked a bankszámlaszámot, amire ha beérkezett az utalásod, akkor küldöm az ajándékutalványt!

05

Lehet az utalvány személyre szabott?

Természetesen, ha van egy különleges kérésed, ami teljesíthető, akkor boldogan állok elébe, csak keress fel engem e-mailben vagy telefonon, hogy minél hamarabb el tudjam készíteni a kívánságot. Lehet ez különlegesebb ajándékutalvány, személyre szabott fotós csomag, ezek függvényében változik az ajándékutalvány értéke is!

Ha bármiben tudok Neked segíteni, keress bizalommal, IDE kattintva megtalálod az elérhetőségeim!