Ezt a blogot azért indítottam el, hogy még jobban megismerhesd milyen munkák is vannak valójában a fotózás mögött, ne legyenek kulisszatitkok, mindent láthass, amit csak szeretnél, legalábbis az én szemszögemből.

Elsősorban szeretnék bemutatkozni, hogy tudj engem személyhez kötni, ne csak egy beszélő robotot láss 😀 Tehát, Melinda vagyok, Dunakeszin élek. Jelenleg 1,5 éve főállású fotográfusként dolgozom. Előtte 5 évig gyógymasszőrködtem, sajnálatos okok miatt, abba kellett hagynom, de azt hiszem ez így volt a legjobb, mert így élhetek az egyik legnagyobb szerelmemnek a fotózásnak, ami régen csak egy hobbi volt. Egész gyerekkorom óta “kattintgattam”, ha mentünk nyaralni, kirándulni, én mindenhol fotóztam. Persze, messze nem voltak olyan minőségű képeim, mint most. Egyrészről a technikai okok miatt, hisz akkoriban még filmes gépek voltak, most pedig a digitális világban élünk, egyből megy minden a gépre és máris lehet kitenni ahova csak akarja az ember. Legyen az facebook vagy instagram és egyéb “megosztós” felületek. Másrészről pedig én nem néztem akkor még fotós szemmel a világot, ami tetszett, azt fotóztam. Virágokat, házakat, a tengert, a turistákat, különleges arcokat, tényleg mindent fotóztam, ami tetszett! Mára kikötöttem, hogy az expóimat csak a fontos képekre használom el, csak egy virágot nem fotózok le mert tetszik. (Na jóó, vannak kivételek :D)

Szeretem a természetet, mondhatni, hogy elég nagy természetjárók vagyunk a párommal, így sokat fotózom a kirándulások alatt a munkám mellett. Sőt, a portrézást, családok fotózását is jobban szeretem a természetben csinálni, mint a nagyvárosban, vagy egy semleges helyen. Hát nem jobban oldódik az ember a madárcsicsergésben? Illetve nyilván a fotók hangulata is jobb egy szép zöld fa tövében, mint egy téglás háznál.  Senki ne értsen félre! Ha ez a kívánság, nem állok ellen, ott fotózunk, ahol az ügyfél szeretné. Akár a Holdra is mehetnénk, ha egyszerű lenne… 🙂 Agyaltatok már azon, hogy milyen különleges helyen fotózkodnátok szívesen? Én a Marson biztos! 😀 Kiket hoznátok magatokkal? Ne féljetek a válaszaitoktól! Imádom a különleges és kreatív kéréseket! Nyilván van egy határ, de amit tudok, azt teljesítem. 
Esküvőket is szoktam vállalni, az a Ti nagy napotok, ott is szabad mindent kérni, max azt mondom, hogy szerintem az ide nem illik. Hm bemutatkozásnak szántam ezt az első bejegyzést, de már a fotózásnál tartok.. végül is ez is ÉN vagyok, nem? A gondolataim megosztom veletek, tehát a fejembe láttok, engem láthattok. 28 éves leszek lassan, régen próbálkoztam blogolással, igaz, teljesen más témában. Olvasás témában. Igen, imádok olvasni, így amit elolvastam, arról írtam pár sort, ajánlottam vagy éppen ellenkezőleg. Lehet még az oldal is megvan valahol az éterben. (bár remélem nincs :)) Már tudjátok azt is, hogy szeretem a könyveket, bár most már a munka miatt iszonyú kevés időm van rá. Inkább szakmai könyveket olvasok, hogy fejlődjek. Minden szakmában fontos a fejlődés, de a fotózásnál főleg…
   Azt hiszem ez így most bőven elég, ne rántsuk le a leplet rögtön rólam. A képeim, munkáim majd beszélnek helyettem is 🙂 

Ha tetszett ez a kis bemutatkozó és szeretnél még hallani rólam, iratkozz fel a hírlevélre a főoldal alján, hogy elsőként értesülj legolvasottabb blog bejegyzésekről, és a legújabb hírekről, kedvezményekről!
Megtalálsz az Instagrammon és a Facebookon is!