Rólam

Szia! Örülök, hogy benéztél hozzám és remélem, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk!

Már több éve foglalkozom fotózással. Hobbiként kezdtem, ami mára hivatásom lett. Egyéni, páros, családi és rendezvény fotózásokat vállalok. Szeretem a természetet, így inkább a szabadtéri fotózásokat preferálom, ahol szerintem a modellek is könnyebben oldódnak, de a stúdió-fotózás sem áll tőlem távol. Remélem tetszenek a munkáim, azok többet mondanak, mint amit itt pár mondatban tudnék írni!

Élménnyé teszem a fotózást

Ha egy megszokott, sablonos fotózást szeretnél, akkor lehet, hogy nem én leszek a legjobb választás számodra. Ugyanis nálam a fotózás során egy másik világba csöppensz. Egy olyan világba, amit akkor és ott hozunk létre, és mindketten a maximumot hozzuk ki magunkból annak érdekében, hogy a pillanatot a leggyönyörűbb formájában örökítsük meg.

Ha egy olyan fotózáson szeretnél résztvenni, ahol nem csak a kész képek fognak mosolyt csalni az arcodra, hanem maga a folyamat; ahol úgy érzed figyelnek rád, és az egész azért van, hogy az érzelmeidet is megmutassuk a világnak a fotókon keresztül, akkor jó helyen jársz, megérkeztél! Ha megengeded, én segítek majd Neked ebben a folyamatban, emeljük együtt új szintre a fotózást! Mosolyra fel! 🙂

Akikkel dolgozom

Kaltenecker Kristóf, videós.

“Két éve az életem szerves része a videózás. Jómagam folyamatos képzése mellett, volt lehetőségem számos magyar előadóval együtt dolgozni és én készíthettem el Zente videóját is. Emellett számos egyéb területen szerzett tapasztalattal mondhatom, hogy a Ti esküvői videótokat hasonló lelkesedéssel és a lehető legjobban személyre szabva, a mai standardnek megfelelően készítem el. Lehet szó a legkreatívabb ötletről, vagy akár a legletisztultabb képi világról, szeretném ha a nagy napotok úgy lenne megörökítve, ahogy azt Ti elképzelitek.”

Erdélyi Kitty, sminkes.

“A célom az, hogy minden lány és nő meglássa magában azt a szépséget, ami benne van. A pattanások és a foltok eltüntetésére és kezelésére rengeteg megoldás van. Mindig is azt vallottam, hogy a smink mutatja meg, mennyire helyes és szép egy hölgy. Elsőre talán furcsának hangzik, de én teljesen komolyan gondolom.

Amint felkerül az a bizonyos alap, ott van az az arc, ami a Tiéd, a miénk. A bázis, amiből dolgozhatunk. A bőr különbözői problémái hajlamosak erről a szépségről elterelni a figyelmet, ezért vagyok itt én!
Szeretnék Neked segíteni, hogy ne csak álmodozz a szépségről, hanem észrevedd, hogy benned van!”